Кількість
|
Вартість
|
||
|
Можна готувати молочний шейк чи м'яке морозиво.
Шейк – добре збити блендером.
Морозиво - для приготування у фризері або домашній морожениці.
В галереї - реальні фото приготування м'якого морозива з наших сумішей.
У складі натуральне українське молоко, експортної якості. Не містить рослинних жирів, барвників.
Пропорція:
Морозиво: 1 кг суміші на 3-3,5 літри води. Можна регулювати за смаком.
Шейк:
на воді:
на 100мл води + лід = 1 столова ложка суміші (16-17грам)
на стакан 300мл = 3 столові ложки суміші + 260грам води (кількість води залежить від того як добре збиває Ваш блендер).
на молоці:
на стакан 500мл: 220мл молока + 40грам суміші (2-2,5 столові ложки).
Приготування молочного шейку:
без льоду:
насипати в блендер або шейкер суху суміш для коктейлю, долити воду і добре усе збити.
з льодом:
1. подрібнити лід,
2. додати суміш для коктейлю та збити
3. долити воду і ще раз добре усе збити
За смаком можна додавати фруктовий або ягідний сироп і отримувати кожного разу різні коктейлі.
Приготування м'якого морозива:
1. Суміш розчинити у 3-х літрах води
2. Залити у бункер фрізера / мороженицю.
Вага: 1кг